Sent udviklede / generelle indlæringsvanskeligheder
Generelle indlærings- og kommunikationsvanskeligheder
Multiple funktionsnedsættelser
Autisme og lignende problematikker
Tidligt udviklingstrin
STU
10. KLASSE
DEN SÆRLIGE JOBFORMIDLING
UNGDOMSKLUB

Ny adresse på UIU's hjemmeside

UiU får ny hjemmeside. Fra d. 01.01.2020 kan du finde os på uiu.aula.dk

Årets UNO-mester 2019 er fundet

Det blev en meget spændende finale, men nu kan det afsløres. Vinder af årets UNO-turnering blev Ahsanullah fra hus 2. Usama fra hus 4 blev nummer 2, og Abdale fra hus 3A kom på 3. pladsen. Godt gået ! Stort til lykke til jer alle.

MENUPLAN FOR DECEMBER

Her kan du se cafeens menuplan for december. Du skal bare klikke her, så kommer den.

Gamle elevers fest

Årets "gamle elevers fest" blev som altid holdt den første torsdag i november.Det var en megagod fest. Elevorkesteret spillede og der var senere DJ på, som spillede alle de gode sange. Så der blev danset! Baren stod klar med iskolde drikke og masser af kager og pølsehorn. Der var rigtig mange med til festen - både nuværende elever og tidligere elever.

Se billederne fra TEATERKONCERTEN "THIS IS MY LIFE"

Tll lykke med den flotte teaterkoncert og stor tak til alle der var med. Billederne fra koncerten er lidt mørke, fordi der ikke var så meget lys i salen. Men Klik her, så kan du se billederne.

Film om UiU !

Her kan du se filmen om Uiu. Du kan høre om skolen og se hvad man laver på UiU. Tryk her, så starter filmen.

Alina og Adem har vundet medaljer ved Special Olympics World Games

2 elever fra UiU har deltaget i "Special Olympics World Games 2019", som blev afholdt i Abu Dhabi. Det drejer sig om Alina fra hus 1 og Adem fra hus 4. Og begge elever har vundet medaljer. Alina vandt både bronze og sølv i løb, og Adem vandt sølv i stafet. Et MEGA stort til lykke til dem begge. Det er så SEJT gået.

KØBENHAVNSMESTERSKABET I BORDFODBOLD

UiU har netop afholdt den store turnering i bordfodbold. Spillerne kom fra Øresundsskolen, Fensmark, Strandparkskolen og UiU. I alt var der 13 hold, og der blev spillet 23 kampe. Wow det var spændende at se på. Fensmarkskolen endte med at vinde. Stort til lykke med pokalen. Uiu klarede sig også godt. Vi endte på en 2. plads.

FIFATURNERING 2019

Nu kan du se billeder fra FIFA-turneringen, som vi netop har afholdt her på UIU. Der var 23 deltagere i alt. August fra hus 1 slog Adem fra hus 4 i en spændende finale.

Se billeder fra FESTEN for alle skolens elever

Det var eleverne fra SPOR A, der havde arrangeret festen. Det havde de gjort rigtig godt. Der var burger og sodavand og is til dessert. Og så meget flotte drinks til velkomst og fed musik. Stor tak til alle elever, som hjalp med at lave sådan en god fest. .

Til lykke med 2. pladsen ved STU-fodboldstævnet !

Så har der været afholdt STU-fodboldstævne på CSV. UIU stillede op med to hold med elever fra hus 1, 2 og 4. Vi var med for 3. gang og denne gang nåede vi helt frem til finalen. Kom på en flot 2. plads. Fantastisk turnering og super flot præstation af vores spillere. Klik her og du kan se billeder fra kampene.

Borgmesteren var på besøg

Vi har haft besøg af Jesper Christensen, som er Børne- og ungdomsborgmester her i København. Han var rundt på skolen og se hvad vi laver af spændende ting her på UIU. Hvis du vil læse mere om borgmesterens besøg, kan du klikke her.

UIU Fællesfoto 2018

Her er årets gruppebillede af alle os på skolen. Både elever og personale. Se om du kan finde dig selv på billedet ? Klik her

En film om Rasmus på UIU

Her kan du se en film om Rasmus og hvad han laver i løbet af sin skoledag. Rasmus går i hus 8B. Måske har du set ham komme med bussen om morgenen ? Han skynder sig altid ned i sit hus, for han elsker at komme i skole. Klik her hvis du vil se filmen.

Spor A på arbejde i værkstedet

Eleverne fra spor A arbejder i træværkstedet en gang om ugen i perioder på cirka 8 uger. De saver, måler, hamrer og skruer. De prøver at bruge en boremaskine og en sliberunddel. En gruppe har lavet ure, som de selv har designet. Klik her og du kan se billeder fra undervisningen i træværkstedet.

Sidste års Teaterkoncert hed "Water"

Du kan stadig se billederne fra sidste års teaterforestilling. Bare klik her .

TIL LYKKE MED POKALEN

Så har der været afholdt fodboldstævne for 6 STU -skoler. Og UIU var selvfølgelig med ! Vi stillede med 2 hold med elever fra hus 1, hus 2 og hus 4. De klarede det rigtig godt og kom hjem med pokalen for fairplay/ god stil. Sådan ! Stort til lykke med pokalen. Klik her og du kan se de seje fodboldspillere.

Trygfonden kom forbi med en stor check...

HURRA ! UIU har fået 270.240 kr fra Trygfonden, så nu kan vi igen tilbyde rideundervisning. Det fejrede vi på festlig vis den dag vi fik pengene overrakt. Se billederne ved at klikke her.

Skolernes Motionsdag

Endnu en gang var vi heldige med vejret på Skolernes Motionsdag. Vi var mega gode og fik alle løbet eller gået ruten rundt flere gange. Der var også mange andre elever fra andre skoler, så det var sjovt. Til sidst var der frugt og juice til os alle. Det var en rigtig dejlig motionsdag. Se billederne her.

”UNGE FORÆLDRE - BARE BLAND JER”

Efter næsten 40 år som frontløber for de udviklingshæmmede, opfordrer Egon Pedersen unge kræfter til at melde sig under fanerne i kampen for at sikre de udviklingshæmmede god uddannelse og høj livskvalitet. ”Hvis jeg kunne, blev jeg ved for fuld kraft, men alderen har sat sine spor. Så jeg håber, at alle de unge forældre vil blande sig, for det giver indflydelse. ”

Kammermusik i oplevelsesuge

Så kom første indslag i oplevelsesugen. Alle på UiU var inviteret til koncert med en strygerkvartet i gymnastiksalen. En stor oplevelse og tak for den. Se billederne? Tryk her.

Martin på Billedskolen

Når man går på UiU, kommer man også i praktik andre steder. For selvom du kan gå her i 3-4 år, så skal du jo videre en dag, og hvor skal det så være? Derfor kommer man også i praktik. Her er det Martin der er i praktik på Billedskolen. En skole han gerne vil forsætte på efter UiU. Klik her for at se mere.

Musikundervisning i hus 6 og 7

I hus 6 og 7 er der gang i musikken. Vi har søgt fonde og indkøbdt helt nyt lyd- og optageudstyr. Så nu udgiver de Cd'ere. Har du lyst til at se billeder fra musikundervisningen? Så klik her

UiU - med højt til loftet

Idrætsholdet var en tur på klatrevæggen. Se billederne af Geamelo der tager hele turen op. Men bare rolig, han kom også godt ned igen ( Klik her for at se billederne )

Teater i oplevelsesugen på UiU

I oplevelsesugen fik vi besøg af en teatergruppe. De havde lavet en teaterforstilling der hed "Race Dog". Den var rigtig flot. Tryk her for at se billederne.

Liget i Mosen

Abdulla og Oliver har lavet en lille film med GYS i. Se den kun hvis du tør...! ( klik her for at se filmen )

Smutvej til de digitale læremidler

Nogle gange er det rart med en god og lynhurtig smutvej. Her er én af dem - smutvejen til de digitale læremidler, vi bruger så flittigt på Uddannelsescenter UiU. Når du klikker her kommer du både til Verdens Dyr, Frilaesning.dk, MatematikFessor.dk, Filmstriben.dk og alle de andre. Så sku' vi ikke bare tage at klikke?